Известие

Collapse
No announcement yet.

Лед крушки за табло Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лед крушки за табло Алфа 156

Някой слагал ли е такива крушки на километража/оборотемера и евентуално ако сте слагали, дали ще може да ми пратите някакъв линк към модела.
    Fiat Bravo II 1.4 16v

Аз, да, но си ги правих сам

Comment

Режеш пластмасовата фасонка до напасване или по друг начин ако не е тайна ? Също така нормалните крушки които са някои знае ли им модела.
      Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Ами те бяха няколко тертипа, но основното е общо - махам стъкларията и запоявам диод SMD с резистор. Бях сложил бели и на климата даже

Comment

http://www.ebay.com/itm/10PCS-T5-12V...pRy6w7&vxp=mtr

Comment

Първоначално публикувано от kukata_1970 Покажи съобщение
            Те това ми трябваше
            Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Сложих такива и ако трябва да бъда честен,очаквах по-добър ефект от тези лед крушки.При слънчево време трудно се разбира дали уредите светят.Иначе при облачно време и по тъмното светят добре.Едната от лампите свети само на иконката за дългите светлини.Там пък светлината е доста концентрирана и при нощно шофиране е дразнещо .За дългите пак турих обикновена лампа . Абе не са лоши ,вършат работа.

Comment

Първоначално публикувано от mell0 Покажи съобщение
                Някой слагал ли е такива крушки на километража/оборотемера и евентуално ако сте слагали, дали ще може да ми пратите някакъв линк към модела.
                Чети, освен по таблото и други хитринки има - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=85836&page=6
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                X